3 jogurtų idėjos maistingiems pusryčiams

Sausis − pusryčių mėnesis! Todėl siūlau jį pradėti maistingais, sveikesniais patiekalais. Vienas populiariausių pusryčių pasirinkimų − jogurtas. Jau seniau rašiau, kodėl verta rinktis natūralų, nesaldintą jogurtą ir savo mėgstamą skonį susikurti patiems. Manote, tai užima daug laiko? Netiesa!  Svarbiausia iš anksto apsirūpinti reikiamais produktais ir pasitelkti maisto smulkintuvą (blenderį) į pagalbą, kad atėjus pusryčiams, viską reikėtų tik sumesti į dubenėlį. Šį kartą jūsų įkvėpimui 3 skirtingos jogurtų idėjos − spalvotos, sočios ir labai skanios.

1. Vasariškas uogų jogurtas

  • 200 g graikiško jogurto
  • 5 šaldytų braškių/aviečių
  • pusės banano
  • kokoso drožlių

Paruošimas: jogurtą, uogas, bananą sutrinti smulkintuvu, dėti į mėgstamą dubenėlį ir papuošti uogomis, bananų riekelėmis bei kokosų drožlėmis.

2. Žaliasis monstriškas jogurtas

  • 200 g graikiško jogurto
  • saujos špinatų
  • kivio
  • pusės banano
  • 2 datulių
  • migdolų riekelių

Paruošimas: jogurtą, pusę kivio, bananą, špinatus ir datules sutrinti smulkintuvu, dėti į mėgstamą dubenėlį ir papuošti kiviais bei migdolų riekelėmis.

3. Obuolių pyrago skonio jogurtas

  • 200 g graikiško jogurto
  • 2 datulių
  • gabalėlio juoduojo šokolado arba natūralios kakavos gabalėlių
  • pusės šaukštelio cinamono
  • pusės obuolio

Paruošimas: jogurtą, datules ir cinamoną sutrinti smulkintuvu, dėti į mėgstamą dubenėlį ir papuošti pjaustytais obuoliais bei šokolado gabaliukais.

O kuo jūs pagardinate natūralų jogurtą?

 

 

 

 

 

 

Atsakyti

Naviguoti